Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altından Gelen Işıltılı Bakışlar

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2020 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Altından Gelen Işıltılı Bakışlar

Sinoz 24K Altın Göz Maskesi ile zaman tersine dönüyor

Göz çevresi problemlerine profesyonel bakım sunan Sinoz, gerçek altından oluşan niş gözaltı maskesi ile kadınların etkili bakışlara sahip olmasını sağlıyor. Sinoz 24K Gold Göz Maskesi altının anti-aging ve nemlendirici özelliği ile ağrısız acısız sadece birkaç dakikada ışıltılı bakışlar sunuyor. 

Kadınların en önemli cilt problemi arasında kaz ayakları, nem kaybına veya mimik kullanımına bağlı göz çevresi kırışıklığı ve gözaltı morlukları geliyor. Erken dönemde alınmayan önlemler ve kalıtımsal faktörler yaş almayla da beraber gözaltı ve göz çevresinde görünüm sorunlarına yol açabiliyor. Sinoz,göz çevresinde profesyonel ve etkili bakımı gerçekleştirecek saf altın maskesi sunuyor. İnce formda emilebilen altından oluşan maske göz çevresi kremi ile uygulanarak birkaç dakika içerisinde gözaltına işliyor ve ışıltılı bakışları beraberinde getiriyor. 

Sinoz 24K Gold Göz Maskesi ile hızlı bakım ve etkileyici bakışlar

Sinoz’dan profesyonel göz bakımını eve taşıyan Sinoz 24K Gold Göz Maskesi ile sadece birkaç dakikada yıllara meydan okuyan canlı bakışlar gerçek oluyor. İçeriğinde bulunan ve cilt tarafından emilen altın sayesinde gözaltları solgun bakışlardan arınıyor ve canlı bakışlara kavuşuyor. Altının anti-aging, aydınlatıcı ve nemlendirici etkisi Sinoz 24K Gold Göz Maskesi ile her ay evlerde uygulanacakprofesyonel yoğun bakım sayesinde göz çevresine etki ediyor. Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi ile kolayca uygulanan ve sadece birkaç dakikada cilt tarafından emilen mucizevi yoğun Sinoz 24K Gold Göz Maskesi ile solgun bakışlar son buluyor.

Sinoz 24K Gold Göz Maskesi PSF: 199 TL

Nasıl Kullanılır?

Yüzünüzü temizledikten ve kuruladıktan sonra, Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi’nden bir miktar göz çevrenize uygulayınız. Hafif nemli kalacak şekilde uygulamayı gerçekleştirdikten sonra, Sinoz 24K Gold Göz Maskesi’ni paketinden dikkatlice çıkarınız. Nemli gözaltlarınıza maskeyi dikkatlice yerleştiriniz. 5 dakika gözaltlarınızda bekleyen altın maskenin üzerine Sinoz Göz Çevresi Kreminden tekrar uygulayarak, dairesel hareketlerle masaj yapınız ve tüm altın maskenin gözaltlarınızda emilmesini sağlayınız. Maske uygulamasının ardından yüzünüzü yıkamayınız. Ayda 1-2 kez uygulanması tavsiye edilir. İlaç değil, kozmetik üründür. Gözle temasından kaçınınız. Sinoz 24K Gold Göz Maskesi tek kullanımlıktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.