Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Böreğin kalbinin attığı yer

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2020 01:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2020 01:07
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Böreğin kalbinin attığı yer

Breaking News; Bize kendinizden ve vermiş olduğunuz hizmetlerden bahsedermisiniz ? 

Ahmet Yıldız; 2017 yılında kurduğumuz üretim tesisimizde uzun bir süre devam eden AR-GE sürecinin tamamlanmasından sonra ilk restoranımızı İstanbul Kadıköy’de açtık. Sektörde benzerine rastlanması zor farklı lezzetlerimiz ve yeni nesil mimari konseptimiz ile kısa sürede yoğun bayilik talepleri ile karşılaştık. Şu anda İstanbul içi ve İstanbul dışında 6 farklı restorana ulaşan Tarihi Tabla Börekçisi’nin en büyük hayali global bir marka olmak. 

Breaking News; Tarihi Tabla Börekçisi kurma fikri nasıl oluştu ? 

Ahmet Yıldız; Asıl mesleğimiz bu olmasa da asıl tutkumuz buydu, yemeyi, içmeyi çok seven ve bu anlamda çok mekan ziyaret edip araştıran biri olarak “en iyisini yapma” noktasında verdiğimiz kararla ekibimizi hazırlayıp adımlarımızı attık. Ortaya çıkan sonuçtan da çok mutluyuz. 

Breaking News; Sizleri diğer firmalardan ayıran özellikler nelerdir ?  

Ahmet Yıldız; Biz kimseye rakip demiyoruz. Her markanın kendi stratejisi ve kendine çizdiği bir yol var. Ama bizim en büyük özelliğimiz sektördeki ezberi bozan ürünler çıkartmak. Dünyada benzeri olmayan Siyah Börekten üzerine özel soslar döktüğümüz Şelale ürünümüze kadar tüm çalışmalarımız klasikleşmiş ürünlerin en iyisini yapıp, hiç görülmemiş reçetelerle de yeni ürünler hazırlamak. 

Breaking News; İleriye dönük hedefleriniz nelerdir? 

Ahmet Yıldız; Tek kelimeyle söylemek gerekirse, Global bir marka olmak…

Breaking News; İnsanlardan sizlere en çok hangi ürünleriniz için yoğun talep geliyor.?  

Ahmet Yıldız; Özel soslu Şelale ürünümüz, Siyah İnci dediğimiz Siyah böreğimiz ve Lazanyaya benzeyen lezzetiyle kıymalı böreğimiz yoğun ilgi görüyor. Tabi tatlı olarak da Berlinerlerimiz (Alman Çöreği) çok beğeniliyor..

Breaking News; Son zamanların gözde yiyeceklerinden biriside Berliner. Az bilgi verirmisiniz? Nasıl bir tatlı nereye ait ? 

Ahmet Yıldız; Orijinal Alman reçeteleri ile hazırladığımız ve günlük olarak ürettiğimiz Çikolata, Çilek, Karamel ve Bavyera Kremalı dolguları olan Berlinerlerimiz yoğun ilgi görüyor. 

Breaking News; Bir diğer yiyeceğinizde Siyah İnci. İsmi gibi renkte olan bir yiyecek. Sadece size mahsus mu? İnsanlar ilk gördüklerinde nasıl tepki veriyorlar. ?

Ahmet Yıldız; Bu ürünümüzün Dünyada başka bir örneği yok. sadece bizim ürettiğimiz özel bir reçeteye sahip. İnsanlar önce çok şaşırıyor. Hatta yanık mı bu diyor, ama bir yiyen bir daha bırakamıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.