Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burcu Sapmaz'dan Hayranlarına Dubai’den Müjde

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2020 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2020 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Burcu Sapmaz'dan Hayranlarına Dubai’den Müjde

Geçtiğimiz haftalarda sozlerini ve bestesini kendisinin üstlendiği aranjesini basarili muzik adami Zafer Haznedaroglu ile Katar’da tamamlayan 'Haksiz Bedel' isimli slow şarkısıyla hayranlarının karşısına çıkan Burcu Sapmaz, muzik kariyerine emin adimlarla devam ediyor.

BURCU SAPMAZ KİMDİR?

Burcu Sapmaz, 1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bilgi Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler bölümünden mezun olan Burcu Sapmaz, Mujdat Gezen Sanat Merkezi ve Birol Guven'in Mint Akademi'sinde oyunculuk, san, solfej dersleri aldi. Tiyatro oyunlari, Muhtesem Yuzyil dizisi, ve pek cok reklam filminde rol aldi. Daha sonra Dubai'ye giderek kurumsal hayata atildi ve halen Dubai'de makroekonomik analiz raporlar uzerine proje mudurlugu yapmaktadir. Muzige olan tutkusu nedeniyle Dunya'nin en saygin konservatuari olarak bilinen Berklee College of Music'te su anda muzik egitimlerine online olarak devam etmektedir.

Erhan Bayrak ile olarak çıkardığı 'Ayrilik Silsilesi' isimli teklisiyle müzik pazarlarında 2018 yılında giriş yapan Burcu Sapmaz, 2019 yılında Mert Ekren düzenlemesi ile 'Semsiye' teklisini, 2020 yılında ise Zafer Haznedaroglu düzenlemesi olan ‘Haksiz Bedel' isimli şarkısını piyasaya sürdü. Burcu Sapmaz, şarkılarinin soz ve bestesini kendisi yazmaktadir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.