Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Chanel Haute Couture Koleksiyonu

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Chanel Haute Couture Koleksiyonu
 

"Tafta elbisesi, kabarık saçları, tüyleri ve bir sürü mücevheriyle Le Palace'dan çıkan punk bir prenses." Virginie Viard'ın Chanel Haute Couture kadını için kurduğu bu düş, 7 Temmuz günü chanel.com'da ve modaevinin tüm dijital platformlarında tanıtılan Chanel Haute Couture Sonbahar/Kış 2020-21 tasarımlarının çıkış noktasıydı.

Bu sezon Gabrielle Chanel'den ziyade Karl Lagerfeld'den esinlendiğini, tasarımlara imza atarken Karl Lagerfeld'in Le Palace'a gidip eşlik ettiği, çok eksantrik ve sofistike giyimli kadınları hatırladığını söyleyen kreatif direktör, koleksiyonun yaratım sürecini ise ünlü yönetmen Loïc Prigent ile paylaştı.


Loïc Prigent, çalışma alanında, tasarımların hayata geçirildiği Tailleur ve Flou atölyelerinde ve Chanel Creation stüdyosunda kreatif direktör Virginie Viard'a eşlik etti ve üç bölümden oluşan siyah-beyaz mini belgesel ile perde arkasında yaşananlara, geçen diyaloglara ışık tuttu.

Videolarda, atölye Premières'in yanı sıra bazı terziler çalışmaları hakkında konuşuyor ve terzilik sırlarını paylaşıyor. Konuşmalar boyunca, Loïc Prigent’in kadrajı nakışlar, danteller, tüvitler, mücevherli düğmeler ve bu olağanüstü kreasyonları yüce kılan değerli örgüler üzerinde dikkatle hareket ediyor.

Vogue

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.