Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cildinizin parlak görülmesi için Paris ışıltısı

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2019 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2019 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Cildinizin parlak görülmesi için Paris ışıltısı

 Yorgunluk, stres, soğuk hava, yaş, güneş yanıkları gibi faktörler nedeniyle ışıltısını kaybeden, yıpranan ciltler “Paris ışıltısı”yla yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Yurt dışından sonra Türkiye’de de ilk kez uygulanmaya başlayan yöntem için Medikal Estetik Doktoru Ezgi Karavelioğlu, Paris ışıltısında 59 cilt canlandırıcı içeriğinin bulunduğunu ve yüz, boyun, dekolte, gözaltı bölgesinde 5 seansta etkisini gösterdiğini belirtiyor.

Işıl ışıl bir cilt tüm kadınların hayalidir. Ancak hava şartları, özellikle yaz aylarında artan güneş lekelenmeleri, kırışıklık gibi hem dış hem de iç etkenler cildin solgun görünmesine neden oluyor. Sadece birkaç küçük dokunuşla cildin her daim ışıl ışıl görünmesinin yolu, yurt dışından sonra Türkiye’de de ilk kez uygulanmaya başlayan Paris ışıltısından geçiyor. Yüzünüze makyaj dahi yapmadan her daim genç ve dinamik görüneceğiniz bu yepyeni uygulama için Medikal Estetik Dr. Ezgi Karavelioğlu, “Paris ışıltısında, nemlendirici özelliğe sahip hyaluronik aside ek olarak 59 cilt canlandırıcı etken madde bulunuyor. Özellikle hyaluronik asit, 12 adet vitamin kolajen sentezini uyarıp, serbest radikalleri nötralize ediyor. 24 adet aminoasit proteinlerin elastin ve kolajen üretimine yardımcı oluyor ve koenzimler ile nükleik asitler, metabolik reaksiyonları uyarıyor. Mineraller de hücre metabolizmasındaki dengeyi sağlarken, içeriğinde bulunan antioksidan özelliğe sahip glutatyon da aşırı serbest radikallerle savaşıyor. Böylece cilt eskisinden daha canlı, parlak, genç ve pürüzsüz bir görünüme görüşüyor” diyor.

Cildiniz kışa hazır mı?

Havaların soğumaya başladığı bugünlerde, cildi soğuk havanın yıpratıcı etkisinden korumak ve ince kırışıklıklara karşı savaş açmak için Paris ışıltısı birebir. Yüz, boyun, dekolte ve gözaltı bölgesinde kullanılan uygulamanın etkisi ise 1 yıl sürüyor. Cildin dayanıklılığını artıran bu uygulama, ciltteki ince kırışıklıklarla mücadele ediyor. Cilde aydınlık ve canlılık vererek göz alıcı bir parlaklık sağlıyor. Enjeksiyon sonrası morluk ve ödem endişesi yaşayan kişiler için tasarlanmış özel nanosoft cihazı sayesinde morluk ve ödem endişesinin ortadan kalktığını belirten Karavelioğlu, Paris ışıltısının 3 aşamadan ve 5 seanstan oluştuğunu ifade ediyor. 

Paris ışıltısı şu aşamalardan oluşuyor:

    1-    Aşama başlatma: 1 seanstan oluşmaktadır.

    2- Aşama onarım: 3 seanstan oluşmaktadır. Hücrelerin onarımının sağlandığı aşamadır.

    3- Aşama stabilize etme: 1 seanstan oluşmaktadır. İlk 2 aşamada oluşturulan etkinin kalıcılığını sağlamaktadır.  

İlk seansın ardından, ikinci ve üçüncü seans 15 gün arayla uygulanıyor. Üçüncü seansın ardından 4. ve 5. seans da 1 ay arayla uygulandıktan sonra ışıltılı cilt kendisini gösteriyor.

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.