Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diana Kruger ofisi stilini anlattı

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2019 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2019 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Diana Kruger ofisi stilini anlattı
İşte Ofis Stili ve Diane Kruger

Yaz yağmurları zamansız ama çözümsüz değil. Tıpkı Diane Kruger'in üzerinde uygulamalı olarak gördüğünüz gibi. Aslında işin püf noktası kat kat giyinmek. İnce parçaları bir araya getirerek, ansızın yakalanılan yağmurlarla stil sahibi bir hamleyele başa çıkabilirsiniz. Kurumsal hayatın tam ortasında yaşıyorsanız ve son günlerde yağmurla başınız dertteyse, başarılı oyuncunun çabasız ama kurtarıcı stiline şans verin. İşte böyle zamanlarda yapılacaklar:

1.Ayakkabı meselesi: Eğer hava kapalıysa, mevsim yaz da olsa işinizi şansa bırakmayın ve spor ayakkabılarınızı o günkü kurtarıcınız seçin. Özellikle de şehir hayatının koşuşturmacası arasında bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.

2.Kat kat giyinin: İnce ama kat kat giyinmek sizi, hem güneş açtığından hem de yağmur yağdığında kurtaracaktır. İşin içine ofis ortamınındaki klima faktörü de eklenince, ne demek istediğimizi anlayacaksınız.

3.Pastel takımların tam zamanı: Yazın takım giymek ya da kışın açık renkli takımlarla başa çıkmak pek de kolay değil. 'Peki ya öyleyse bu açık renkli takımlar nerede ve ne zaman giyilir?' diyorsanız, işte size fırsat. Pastel tonlu takımların ofis ve yağmurla buluşma vakti geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.