Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Türk dizilerini izliyor!

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2019 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2019 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Dünya Türk dizilerini izliyor!
İngiliz The Guardian sitesi Türk dizilerinin dünyadaki popülerliğine dair bir yazı yayınladı. "Türk dizileri dünyayı nasıl ele geçiriyor" başlıklı yazıda Türk dizilerinin Amerikan dizilerinden sonra dünyada 2. olduğu vurgulandı.

Haber: Dünya Türk dizilerini izliyor!

Pakistanlı gazeteci Fatima Bhutto tarafından kaleme alınan "Türk dizileri dünyayı nasıl ele geçiriyor" başlıklı yazıda dizi ihracatında Türkiye'nin ABD'nin ardından ikinci sırada olduğu ifade edildi.

"TÜRK DİZİLERİ DÜNYAYI NASIL ELE GEÇİRİYOR"

Fatima Bhutto'nun yazısında dizi ihracatından dünyada ikincisırada olan Türkiye'nin Çin, Rusya, Kore ve Latin Amerika'da büyük kitlelere hitap ettiği ifade edildi. Türk dizileri dünyayı nasıl ele geçiriyor" başlıklı yazıda ele alınan konuda dizi ihracatında Türkiye'nin ABD dizilerinden sonra ikincisırada olduğunun altı çizildi.

100 ÜLKEDE GÖSTERİLİYOR

"Gümüş", "Aşk-ı Memnu", "Muhteşem Yüzyıl" ve "Binbir Gece" gibi sevilen dizilerin 100 ülkede gösterildiği bilgisi aktarılan Guardian'a göre Türk dizilerinin küresel çaptaki satışları ve izleyici sayıları ABD dizilerinden sonra ikincisırada geliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.