Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Farmasi Kuzey Amerika CEO'su Sinan Tuna oldu!

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2020 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2020 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Farmasi Kuzey Amerika CEO'su Sinan Tuna oldu!

70 yıl önce İstanbul Ömerli’de kurulan Farmasi, günümüzde Türkiye’nin güzellik ve doğrudan satış alanında lider markasıdır ve güvenilir ürünlerini dünya çapında milyonlarca tüketiciye ulaştırmaktadır. Farmasi, dünyanın bir numaralı güzellik ve doğrudan satış markası olmak için iddialı bir hedef belirledi ve Kuzey Amerika'nın genişlemesi bu stratejinin en önemli anahtarlarından biri. Tuna bu hedef doğrultusunda yeni rolünde, büyüme ve operasyon sürecinin verimli yürümesine liderlik edecek.

Farmasi Yönetim Kurulu'nun bu atamasından dolayı teşekkürlerini dile getiren Sinan Tuna, şunları söyledi:

“Dünya’nın farklı ülkelerinde çok ciddi işlere imza atıyor markamızı hızla büyütüyor ve güçlendiriyoruz. Farmasi’nin faaliyet gösterdiği ülkeler arasında, Kuzey Amerika’daki büyüme beklentimizi aştı ve 2021'in sonuna kadar buradaki iş hacmimizi iki katına çıkararak daha fazla büyüme sağlamayı planlıyoruz. Bu hedefe ulaşmamıza ve genişlememize yardımcı olmak için 2021’in ilk çeyreğinde Farmasi Meksika ve Kanada'yı açmayı planlıyoruz. Markanın global olarak güçlenmesine katkı sağlayacak bu önemli pozisyonu üstlenerek, Farmasi'yi temsil etmekten dolayı gurur duyuyorum ”

Farmasi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tuna, “Sinan inanılmaz bir dünya lideri ve Farmasi için sürekli başarı elde etme motivasyonuyla dolu, Kuzey Amerika’daki işimizi büyütmek için kendisinin yetenekleri ve becerilerine güveniyoruz” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.