Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herkes Oyuncu Olamaz

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2020 02:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2020 02:10
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Herkes Oyuncu Olamaz

3 Milyon'dan fazla oyuncu olmaya bekleyen aday arasında bulduğumuz iddialı isimlerden Fatma Sağılcak ile hedeflerini, hayallerini ve oyunculuğa atacağı emin adımları ile alakalı keyifli bir röportaj yaptık.

Breaking News; Bize kendinizden bahsedermisiniz?

Fatma Sağılcak; 11.05.98 doğumluyum. İstanbulda ailemle birlikte yaşıyorum. 
4 kardeşiz ve ben 2 numarayım. İlkokul lise ve üniversite eğitimlerimin hepsini tamamladım .. Nişantaşı Üniversitesi İç mekan tasarım mezunuyum.Ailenin en duygusal bir o kadar da en heyecanlı kızıyım. Kendimi  bazen dünyanın en eğlenceli ve enerjili kızı olarak görüyorum. Kendimi çok fazla severim ve kendimle çok barışık birisiyim. Sürekli pozitif ve enerjiğimdir. Ayna karşısında olup kendime bakmayı gülmeyi ve güldürmeyi severim.


Breaking News; Oyunculuk merakı sizde nasıl başladı ?

Fatma Sağılcak; Oyunculuk merakım aslında hep vardı . Kendimi tanımaya başladıgımdan beri.. Kendi yaşıtlarımı izlerken özelikle neden ben değil de o ! Diye hep düşündüm. Küçükken ajanslara giderdim bir çok ajansa gittim ama aslında giç biri doğru ajans değilmiş.. Daha sonradan farkına vardım. Büyüdüm ama ne olurda olsun hep hayalımde kaldı . Büyüdükçe daha çok heveslendim. Hep bir umut. Her insanın kendini görmek istediği bir yer vardır. Ve hayalini kurdugu bir şeyler, benimki de oyunculuk ...

Breaking News; Bu kadar oyuncu adayının ve oyuncunun rol beklediği bir sektörde aralarından sıyrılıp iyi yerlere geleceğinize inanıyormusunuz? 

Fatma Sağılcak; Evet çok oyuncu adayı var..  Ama dediğimiz gibi sadece “ Aday “ gerçekten oyuncu olmak isteyen çok var mı bilmem. Kendine inanan herkesim yapabilecegini düşünüyorum. Ben kendime herzaman inanırım. İnanmak güzel şey, hayalimi kurdugum şeyin arkasından gitmek heyecan verici ... 

Breaking News; Herkes sizce oyuncu olabilir mi ? Olmamalı mı ?

Fatma Sağılcak; Herkes oyuncu olabilir mi bence olamaz. Ünvan olarak belki evet , ama gerçek oyuncu olarak hayır. Oyuncu olmak isteyen bir sürü aday var ve eminimki % 80'i sadece ün kazanmak peşinde, gerçekten oyuncu olmak istediklerine  pek inanmıyorum..   

Breaking News; Kimleri örnek alıyorsunuz oyuncular arasından ?

Fatma Sağılcak; Serenay Sarıkaya, Demet  Özdemir ve Eda Ece. Bu isimler şu anki oldugumuz zaman diliminde benim favorilerim.. 

Breaking News; Meslekte ileriki yıllarda kendinizi nerede görüyor sunuz  ?

Fatma Sağılcak; Henüz yolun çok başı... Herkesin istediği bir konum vardır. Benim de var. Dilerim istediğim konuma ulaşırım... 

Breaking News; Kendinize en çok hangi rolleri yakıştırıyor sunuz ?

Fatma Sağılcak: Çok enerjik, aktif ve sürekli pozitif bir kız oldugum için deli dolu hiperaktif eğlenceli roller, agresif roller de olabilir. Ruh halim hepsine uygun. Rol ayırımı yapmam. Bir oyuncu her rolü oynamalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.