Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ne Güzel Yerler denecek bayramlık tatil rotaları

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2019 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2019 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Ne Güzel Yerler denecek bayramlık tatil rotaları

GEZİ HABER; ELİF TAYHAN @neguzelyerler

 

Bayram Tatili devam ederken kaçamak yapacağın Sana En Yakın 3 Rota..

Bayram tatili devam ederken, gidilecek yerler için ilham vermeye geldik. 
Yenecek baklavalar, öpülecek eller, belki de harçlık verilecek çocukların yanında seni mükemmel bir tatil de bekliyor. Hepsini aynı anda nasıl yapacağın konusunda tereddütlerin olabilir.
Telaşlanma! Senin için sana en yakın rotalarda tatil planları hazırladık. Tek yapman gereken, bu planlardan birini seçip ucuz bir uçak bileti edinmek. Tabii iş burada bitmiyor. Asıl görevin, seçtiğin rotada bol bol dinlenmek, çok çok eğlenmek!

Bayramlarda nasıl tatil yapılacağını planlamak zor bir iş. Nereye gidilmeli? Macera dolu bir tatil mi, yoksa huzur dolu bir dinlenme etkinliği mi? Deniz, kum ve güneşin olduğu noktalara doğru bir yolculuk mu, yoksa yurt dışına çıkıp yeni kültürleri keşfetmek mi? Belki de memleket ziyareti.
Amaç ne olursa olsun bayram tatilleri için en önemli nokta, erken rezervasyon yapmak. Yıl içinde otellere ve uçak biletlerine en çok rağbetin bu dönemde gösterildiğini unutma. Son ana bırakırsan ne bilet ne de konaklayacak bir yer bulamayabilirsin.
Bayram tatillerinin en güzel tarafı, yıllık izinlerle birleştirebiliyor olmak. Bu da uzun ve keyifli bir tatili mümkün kılıyor. Özellikle tüm haftayı kapsayan tatillerde yıllık iznini de kullanarak 15 günlük bir tatil planı yapabilirsin.
Sizler için 3 farklı destinasyon hazırladık..
1)Atina: Bayram Tatilinde Gidilecek Yerler Listesinde bir Komşu Macerası

Bayram için biçilmiş kaftan olan Atina, bayramlaşma merasimlerinden hemen sonra kısa sürede varacağın eğlenceli bir yurt dışı rotası. Antik Agora, Akropolis ve Parthenon’un eşlik ettiği muhteşem kültür gezisinin dışında Atina’nın gece hayatına imza atan Plaka Bölgesi eğlencelerinin verdiği mutluluk ile bayram tatilini bir karnavala çevirebilirsin. Hatta seyahatinin son gününde Likavitos Tepesi’nden Atina’ya şöyle bir bakış da atabilirsin. Canın deniz, kum ve güneş mi çekti? O zaman doğru Atina’dan Yunan adalarına!

2)Kıbrıs: Bayramda Tatile Gitmek Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı
Atina güzel fikir; fakat “vize işlemleri ile uğraşamam bayram üstü” diye düşünüyorsan gülümse, Kıbrıs sana el sallıyor! Ayrıca vizesiz ülkeler sayfasını da göz atabilirsin. Kentin tarihi yerlerini ziyaret edebilir, antik kentlerinde kaybolabilirsin. Oradan Girne’ye geçerek kusursuz plajlarda güneşlenirken akşam nerede dans edeceğini düşünebilirsin.
Sabah Akdeniz’e dalmak, akşam lezzetli balıklar ve salatalar ile ziyafet çekmek, Girne gece kulüplerinde eğlencenin doruklarına varmak tabii ki Kıbrıs seyahati ile mümkün!
Kıbrıs seyahatin esnasında dünyadaki iki ülkenin tek başkent olarak kabul ettiği tek şehri de görme şansın var: Lefkoşa. Adanın modern yüzünü ve gece hayatı mekanlarını burada keşfetmek mümkün. Kıbrıs mutfağını merak ediyorsan konu üzerinde uzmanlaşmış ünlü mekanlar da Lefkoşa’ya yoğunlaşmış.
Lefkoşa ayrıca hafta sonları pek renkli bir hale geliyor. Özellikle yılın resmi tatil günlerini hafta sonu tatili ile birleştirebileceğin bir güne denk getirirsen Kıbrıs tatilinin çok eğlenceli geçeceğini söyleyebiliriz.

3)Edremit: Bayram Tatillerinin Cazibe Merkezi

Zaten İstanbul’dayım, bize çabucak gidebileceğimiz bir tatil mekânı söyleyin” diyenlere, Edremit planı hazırladık. Eşsiz doğası, lezzetli balıkları, ışıl ışıl denizi ile Edremit seni bekliyor. Edremit’e gitmişken Cunda’da bir kamp deneyimi bizce hiç de fena fikir değil.
Edremit, aynı zamanda soğuk su kaynakları ile çok ünlü. Yaz döneminde gidilecek bir tatilde ferahlamanın daha iyi yolu olabilir mi? Kuzey Ege’nin en güzel yerlerinden biri olan Edremit, günübirlik rotalar ile Altınoluk, Ayvalık ve Küçükkuyu gibi tatil yerlerini de keşfetme imkanı veriyor.
Kaz Dağları’nın eteklerinde bulunan Edremit, bayram tatilini doğa içerisinde huzurlu bir şekilde geçirmek isteyenleri bir araya getiriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.