Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Piyangodan para kazandı haram diye bileti yaktı

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2020 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Piyangodan para kazandı haram diye bileti yaktı
20 bin lira isabet eden biletini ‘haram’ diye yaktı...!!! Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Esat Şahan, 80 milyon liralık ikramiyeyi tek rakamla kaçırdı. Teselli ikramiyesi olarak 20 bin lira isabet eden Milli Piyango biletini 'haram' diyerek yaktı. Şahan'ın bir mobilyacıda asgari ücretle çalıştığı öğrenildi.

Milli Piyango İdaresi’nin 31 Aralık Yılbaşı Özel Çekilişi’nde 80 milyon liralık büyük ikramiye ‘1358490’numaralı çeyrek bilete çıktı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan Esat Şahan'ın bir numarası farklı ‘1358430’ numaralı çeyrek biletine teselli ikramiyesi çıktı. Bileti sorgulattığında 20 bin TL para kazandığını, bu paranın ‘haram’olduğunu ifade eden  37 yaşındaki Şahan, bileti yaktı.

FOTO: İHA

FOTO: İHA

Bir mobilyacıda asgari ücretle çalışan, evli ve bir çocuk babası olduğunu söyleyen Şahan, şunları söyledi:

“Alışveriş merkezine çay içmeye gittim. Hesabı ödemeye gittiğimde bir bayan bilet uzattı, alır mısınız diye. Ben de çocuğumun ısrarına dayanamayarak satın aldım. Bileti sorgulattığımda son bir rakam ile 20 milyon lirayı kaçırdığımı gördüm. Çeyrek bilet olan biletime 20 bin TL vurdu. Haram para olduğu için bilete dokunmadım, paraya çevirmedim. Piyango bileti alanlara almamalarını tavsiye ederim, haramı evlerine sokmasınlar.”

FOTO: İHA

FOTO: İHA

Kaynak; Sözcü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.