Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sonbaharda Decathlon’la spora dönüş!

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2020 00:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2020 00:23
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Sonbaharda Decathlon’la spora dönüş!

Türkiye’nin 13 şehrinde 38’e ulaşan mağaza sayısı ve e-ticaret sitesiyle tüm Türkiye’ye sporu ulaştıran ve sporu yaygınlaştırmayı hedefleyen Decathlon’da doğada ve evde spora dönüş günleri başladı!

Bu sonbahar Decathlon’la hem doğada hem de evinizde düzenli spor yaparak form tutabilirsiniz.

Doğa yürüyüşü kıyafet ve ayakkabıları, kamp malzemeleri, şehir içine ve farklı arazilere uygun bisikletler,tenis raketleri, her yaş için paten ve scooterlar ve çok daha fazlası Decathlon mağazaları ve decathlon.com.tr’de.

Decathlon’da ayrıca , evinizi kendi spor salonunuza çevirmeniz için gerekli yüzlerce fitness ekipman, kıyafet ve aksesuarı da bulunuyor. Yoga ve pilates ekipman ve kıyafetleri, kardiyo egzersizleri için eliptik ve kondisyon bisikletleri, koşu/yürüyüş bandı gibi ürünlerin yanı sıra denge tahtası, cross training ve vücut geliştirme aletleri, trambolin ve stepper gibi farklı kaslarınızı çalıştıracak pek çok ürün Decathlon’da.

Decathlon Blog ve sosyal medya hesapları üzerinden sporla ve sağlıkla kalmanız için sportif tavsiyeleri ve spor hocalarıyla online dersleri de takip edebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.