Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TARZINIZA YÖN VEREN GÖMLEKLER

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2020 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
TARZINIZA YÖN VEREN GÖMLEKLER
 

Doğanın renklerinden ilham alan Cacharel, stilinize yön veren özgün desen ve tasarımlar sunuyor. Koleksiyonunda geniş renk yelpazesine sahip Cacharel gömlekler, şık kombinlere usta işi bir dokunuş sağlıyor.

Soft tonlardaki desenler yazın ruhuna uygun bir görünüm kazandırırken, tarzınızla fark yaratma imkânı sunuyor. Düz renk gömlek tercih edenler içinse farklı tarzları bir arada deneyimleyeceğiniz renkli bermuda seçeneklerini bulabilirsiniz.

Cacharel, daha klasik bir tarza sahip olanlar için ofis stiline veya özel günlere uygun beyaz, siyah ya da mavi tonlarda gömlek alternatifleri sunarken diğer yandan görsel zenginliği yüksek parçalarla şehir hayatına uygun, sofistike bir tarz yaratmayı vadediyor. 

Takım elbise kullanımında kurallara bağlı kalmak istemeyen ve özgün bir yaklaşım arayanlar için Cacharel, göz alıcı ürünleriyle size özel bir deneyim fırsatı sunuyor. 

Cacharel gömleklerini, özellikli ceket ve pantolonlarla kombinlemeye imkan veren Mix&Match koleksiyonunda yer alan parçalarla bütünleyebilir ve daha dinamik takımlar hazırlayabilirsiniz. 

Cacharel’in önerileri arasında, Cacharel Slim Beyaz Gömlek (249TL), Cacharel Slim Mavi Gömlek (249TL) , Cacharel Siyah Gömlek (249TL) ve Cacharel Slim Haki Gömlek (299TL) bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.