Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum’da sonbaharı yenilenerek karşılayın.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2020 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2020 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum’da sonbaharı yenilenerek karşılayın.

Cennet Koyu’nun büyüleyici atmosferinde yer alan Mandarin Oriental, Bodrum’un ödüllü Spa merkezi The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum, yaz mevsiminin ardından özlemini duyduğunuz dinginliği keşfetmeniz için sizi lüks ambiyansında bölgenin en kapsamlı sağlık, bakım ve güzellik uygulamaları seçkisi ile iç huzurunuzu yeniden keşfetmeye çağırıyor.

2018’de “Türkiye’deki En İyi Resort Spa’sı” ve “Avrupa’daki En İyi Sağlıklı Yaşam Spa'sı”, 2019’da ise “Avrupa’daki En İyi Resort Spa’sı”, “Türkiye’deki En İyi Sağlıklı Yaşam Spa’sı” ve “Türkiye’deki En İyi Resort Spa’sı” kategorilerinde Haute Grandeur, “Türkiye’nin Lüks Destinasyon Spa’sı” ve “Doğu Avrupa’nın Lüks Romantik Destinasyon Spa’sı” kategorilerinde de World Luxury Spa Awards’da ödüle layık görülen The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum, bölgenin en kapsamlı sağlık, güzellik ve masaj programlarını lüks dokunuşlar eşliğinde sunuyor. Ödüllü Spa terapileri ve el yapımı doğal içerikli, şifalı uygulama kürleriyle yılın tüm yorgunluğundan sıyrılmanızı sağlayacak The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum, doğallığın izini sürüyor ve resort bahçesinden toplanan ada çayı ve lavantanın yanı sıra zeytinyağıyla da sürdürülebilirlik felsefesini benimsediğini ortaya koyuyor.

2.700 metrekarelik bir alana yayılan ve başarılı İtalyan mimar Antonio Citterio’nun imzasını taşıyan The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum; 12 terapi odası, üç güzellik odası, özel kese odalarına sahip lüks hamamları, kapsamlı ısı ve su tesisleri, saunaları, buhar odaları ve hem açık hem de kapalı yüzme havuzu alternatifleriyle misafirlerinin tüm beklentilerini karşılayarak kişiye özel Spa deneyimleri tasarlıyor. Modern ekipmanlarla donatılmış tam donanımlı spor salonu, pilates reformer, kinesis antrenmanları ve pilates programları ile The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum, benzersiz spor deneyimleri yaşatarak misafirlerine beden, zihin ve ruhları arasında mükemmel uyumu yakalama imkanı tanıyor.

Spa&Wellness Direktörü Fatoş Dülger’in yönlendirmeleriyle The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum’da ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebileceğiniz özel masaj terapilerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Zengin masaj seçkisi arasında yer alan ve Doğu'ya özgü meridyen masajının güçlü etkisini özel bitki yağlarının şifalı özellikleriyle harmanlayan Oriental Qi masajıyla stresinizi atabilir, iki terapistin mükemmel bir uyum içinde çalıştığı masaj deneyimi Dört El Ahengi ile uzun seyahatlerin yorgunluğunu giderebilirsiniz.

Ruhu, bedeni ve zihni arındırmaya yönelik 80 dakikalık Digital Wellness Escape masajı, günlük hayatta yoğun olarak kullanılan dijital cihazların ve teknoloji kaynaklı stresin olumsuz etkilerini vücuttan silme amacı taşıyor. Bu terapi, omuzlara, ellere ve ayaklara yoğunlaşan Aromatherapy Associates London tarafından Mandarin Oriental, Bodrum’a özel hazırlanan “5 Element” yağlar ve enerji temizliği sağlayan ovmalarla tamamlanıyor.

6. çakra bölgesine uygulanan geleneksel şifalı ayurveda tedavisi Shirodhara Ayurvedik Baş Masajı derin bir rahatlama sağlama amaçlı binlerce yıldır uygulanmakla birlikte, duyuları uyandırıp ruhu canlandırırken hayat dengesinin yeniden kazanılmasını destekliyor.

The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum’un en çok tercih edilen Zaman Ritüelleri konsepti, misafirlerin ihtiyaçlarına göre masaj terapileri arasından kendi kişiselleştirilmiş terapi programını tasarlamalarına olanak veriyor.

The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum’un otantik hamamında ise kökeni yüzyıllar öncesine uzanan Türk Hamamı deneyimi sunuluyor. Osmanlı döneminden günümüze dek rahatlama, kendini iyi hissetme, temizleme ve arınma mekanı olarak bilinen hamamda, Mandarin Oriental, Bodrum'un sofistike dokunuşlarıyla kişiselleştirdiği Türk Hamamı deneyimi, 60 dakikalık Sultan Hamam, 45 dakikalık Oriental Hamam ve 30 dakikalık Geleneksel Hamam olmak üzere üç farklı zaman ve uygulama alternatifini kapsıyor.

Biologique Recherche ürünleriyle ileri seviye cilt ve vücut bakım alternatiflerinden bütünsel cilt ve vücut bakım seanslarına, sık seyahat edenlere özel geliştirilen bakımlardan erkek cildinin ihtiyaçlarına hitap eden seçeneklere kadar The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum, misafirlerine hayallerinin ötesinde bir Spa tecrübesi yaşatıyor.

 

Mandarin Oriental, Bodrum, misafirlerini “Wellbeing Retreat” paketiyle dingin ve sağlıklı bir yaşam deneyimine davet ediyor.

 

Sezonun öne çıkan ayrıcalıklı paketleri arasından “Wellbeing Retreat”, kişiselleştirilmiş hizmetlerle farklılaşan, sakinleştirici ve sağlık dolu bir tatil deneyimi vadediyor.

Hem ruhu, hem de bedeni dinlendirmeyi amaçlayan “Wellbeing Retreat” paketi, Mandarin Oriental Bodrum’un dinlendirici atmosferinde misafirlerin tüm beklentilerini karşılıyor. Alanında en prestijli ödüllere layık görülen The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum'un deneyimli terapistleri tarafından kişiye özel olarak hazırlanan “Time Rituals” (Zaman Ritüelleri) masajı bütünsel bir yenilenme deneyimi sunuyor. Sabah yürüyüşü, meditasyon, yoga gibi sağlıklı yaşam derslerinin yanı sıra vücut analizi ve 5 element danışmanlığı ile misafirler, huzur ve dinginlik hisleri eşliğinde anda kalmanın tadını çıkarıyor. “Wellbeing Retreat” paketi ayrıca tatil boyunca sağlıklı beslenme şansı sunan günlük bir detoks menüsü de içeriyor.

“Wellbeing Retreat” Konaklama Paketi:

- Sofra Restoran’da iki kişilik kahvaltı

- Günlük sağlık ve iyi yaşam özel dersleri; sabah yürüyüşü, meditasyon ve nefes teknikleri

- Günde iki defa yoga dersleri

- Vücut analizi ve 5 Element Danışmanlığı

- Günlük detoks menüsü

- 110 dakika Zaman Ritüeli terapisi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.