Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüp patlamasında yaşamını kaybeden uzatmalı çavuş ve oğlunun cenazesi Çorum'da defnedildi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tüp patlaması kararı hayatını yitiren uzatmalı çavuş ile 4 maaş oğlunun cenazeleri Çorum'da toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Tüp patlamasında yaşamını kaybeden uzatmalı çavuş ve oğlunun cenazesi Çorum'da defnedildi
Çorum

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde birlikte apartmanın 6. katındaki dairede tüp patlaması kararı ölüm fail Suruç Jandarma Komutanlığında vazifeli Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ile 4 maaş oğlu Asil Göktuğ Serpinli'nin cenazeleri, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığında planlı törenin peşi sıra karaca eliyle geçmiş geceleyin Çorum'a getirildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konulmuş olan ve sabahleyin tahsil edilen cenazeler evvel adına babaevine getirildi. Burada helallik alınmasının peşi sıra cenazeler Akşemseddin Cami'ne götürüldü.

Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli'nin babası Aycan, anası Songül ve benzeri Merve Serpinli, cenaze töreninde yaş döktü.

Patlamadan dertli kurtulan Merve Serpinli, tekerli sandalyeyle katılmış olduğu cenazede, benzeri ve çocuğuyla Türk bayrağına sarılı tabutlarına dokunarak vedalaştı.

Uzman çavuş ve oğlunun cenazesi, burada kılınan cenaze namazının peşi sıra Ulu Mezarlık'ta defnedildi.

Cenaze törenine, ailenin yakınları ile Vali Mustafa Çiftçi, Garnizon Komutanı Albay Ferhan Işık, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Uzunoğlu, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve yurttaşlar katıldı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde geçmiş meydana mevrut olayda, Barış Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde birlikte apartmanın 6. katındaki dairede tüp patlaması meydana gelmiş, vakada evde mevcut İlçe Jandarma Komutanlığında vazifeli Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve 4 maaş oğlu Asil Göktuğ Serpinli yaşamını kaybetmiş, benzeri ve kızı yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.