Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

USTA ÇIRAK HARBİYE'DE BULUŞTU!

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2019 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2019 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
USTA ÇIRAK HARBİYE'DE BULUŞTU!
Arabesk müziğin sevilen isimleri Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun, önceki akşam Poll Production organizasyonu Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesinde sevenleriyle buluştu.

İlk kez 2015 yılında aynı sahneyi paylaşan ve müzikseverlerin yoğun ilgisi ve isteği üzerine geleneksel hale gelen Cengiz Kurtoğlu&Hakan Altun konseri bu yıl da dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Günler öncesinden biletleri tükenen konseri yaklaşık 6 bin kişi dinledi. Üç saate yakın sahnede kalan ikili, geçmişten bugüne en güzel aşk şarkılarını sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Üç bölümden oluşan konserde, Cengiz Kurtoğlu seyircisini 'Gece Olunca' parçasıyla selamlarken ‘Saklı Düşler, Duvardaki Resim’ gibi unutulmaz parçalarını da seslendirdi.

Konserin ikinci bölümünde sahne alan Hakan Altun ise "Telefon", "Teklif Ediyorum", "Mahşere Kadar" ve “Aşk Lütfen Gel" gibi birçok sevilen şarkısını seyircilerle birlikte söyledi.

Konserin son bölümünde ise ‘Duyanlara Duymayanlara, Hain Geceler, İstanbul Olmaz Olsun, Yorgun Yıllarım’ı beraber söyleyen ikili, izleyicinin ayakta alkışlarıyla sahneden uğurlandı.

‘BİLETLERİN TÜKENMESİNE ALIŞTIK’

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili; ‘Biletlerin tükenmesine alıştık. O da karşılıklı gönül köprüsü, sevgi köprüsü.

Allah razı olsun bütün gönül dostlarımızdan. Bu akşam yine Harbiye Açıkhava'da aşka dair olan güzelliklerden bahsedeceğiz.

Sevenlerimiz bu sevdaya gönül verdiler, ellerimizden tuttular, yüreklerimizin içine girdiler, bizleri yalnız bırakmadılar Allah razı olsun.

Biz isteriz ki bütün sanatçı dostlarımızın her konseri ağzına kadar dolu olsun. Çünkü Harbiye Açıkhava gerçekten İstanbul'un en güzel müzik mabedi. Burada şarkı söylemek çok ayrıcalıklı bir şey. Allah bize nasip ettiği için çok mutluyuz."diye konuştular.

Konsere gelenler arasında sanat camiasından da ünlü isimler vardı. Berfu-Eser Yenenler, Nurdan-İbrahim Büyükak, Celil Nalçakan, Oğulcan Engin, Yavuz Seçkin, Cengiz Kurtoğlu’un eşi Fatma Kurtoğlu ve oğlu Orçun Kurtoğlu da konseri izleyenler arasındaydı

Haber: Recep Çilingir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.