Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşam Akademisi 2020’de de Akbatı’da dopdolu

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2020 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2020 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Yaşam Akademisi 2020’de de Akbatı’da dopdolu

Her hafta birbirinden ilgi çekici konu ve uzman konuklarını, ziyaretçileriyle buluşturan Yaşam Akademisi, beş yıldır devam eden söyleşilerine ocak ayında da devam ediyor. Liderlik eğitiminden kişisel gelişime, çocuk gelişiminden bebek bakımına kadar uzanan zengin içerikleriyle söyleşiler, perşembe günleri 14.00-16.00 arasında Akbatı etkinlik alanında gerçekleşecek.

Yeni döneme hızlı bir başlangıç yapan Yaşam Akademisi, ocak ayında dopdolu içeriğiyle Akbatı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Yılın ilk konuğu 9 Ocak Perşembe günü Diyetisyen Elvan Odabaşı. Odabaşı, ‘Doya Doya Yaşam’ isimli söyleşisinde beslenme önerileri ve daha sağlıklı bir yaşam için edinilmesi gereken alışkanlıklardan bahsedecek. Odabaşı’nın söyleşisi saat 14.00’da havuz önünde gerçekleşecek.

Ocak ayının ikinci konuğu Yeliz Rüzgar ise “MANA-Uzun, sağlıklı ve ‘mana’lı özel ve iş yaşam sırları” başlıklı söyleşisiyle 16 Ocak saat 14.00’da Akbatı’da olacak. Rüzgar’ın, kişinin yaşamında kendisini gerçekleştirmede, potansiyellerini ortaya çıkarmada, en iyi versiyonlarına ulaşmalarında farkındalık için kılavuzluk edecek.

Akbatı Hakkında

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı, 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer aldığı Restaurantlar Meydanı ile hizmet vermektedir. Akbatı, aldığı ödüllerle ulusal ve uluslararası platformlarda da başarısını tescillemiştir. Akbatı, yeşil bina değerlendirme sistemi olan BREEAM In Use (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) Sertifikasına “Excellent” seviyesinde sahiptir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.